BAFF 2023

CINEMATEK verwelkomt opnieuw het BAFF - Brussels Art Film Festival, en dit voor de zesde editie. Een keuze uit korte en lange documentaires die zeer uiteenlopende artistieke praktijken verkennen: dans, schilderkunst, muziek, literatuur, architectuur… Van 16.11 tot 19.11 gaan verschillende recente films die gelinkt zijn aan België in competitie. Drie films daarvan worden op het einde van het weekend door een jury bekroond.

Het BAFF programmeert een internationaal panorama met de beste films over de kunsten, grotendeels onuitgebracht in België, evenals ontmoetingen met kunstenaars en filmmakers, en voorstellingen voor het jonge publiek. Een unieke kans om kunstenaars, praktijken, verhalen en bijzondere visies op de wereld te ontdekken.

De details van het programma vind je vanaf 03.10 terug op www.baffestival.be.